WHO’S THE CHEF?

Roland Debuyst heeft er voor gekozen om verder te gaan en jullie samen mee de « BURGERNOMIE » te laten ontdekken, het huwelijk tussen een kwaliteitsburger en lekker eten.

Voor het vlees werkt hij  rechtsreeks met Ierse black angus beef, met Spaanse wagyu en iberico varkens, welke Alfons voorzien van het beste van de dieren.

De broodjes worden dagelijks gebakken en geleverd door onze vriend en meesterbakker Laurent Richard van La Fleur du Pain.

Naast onze classics zullen wij u ook een glutenvrij burger aanbieden alsook de Viking burger.

Wij bieden voor ieder wat wils, zelfs voor een drankje of een lekkere koffie ben je bij ons van harte welkom.

De waarden van Alfons:
PASSIE voor smaak
RESPECT van het product
Hoge EISEN tot uw dienst

ONZE KAART

* zonder gluten ( + 1,70 € )

Zonder specifieke vraag, wordt de Regular Burger (saignant / medium) gebakken

Onze buns zijn gemaakt met de beste bloem en gemengd met granen en zeezout.
Ze zijn dagelijks vers gebakken door onze bakker Laurent Richard « La Fleur du pain » 

Onze bereidingen kunnen allergenen bevatten.

Onze prijzen zijn louter indicatief en onder voorbehoud van prijsstijgingen en vergissingen.

ALFONS BURGER GROOT BIJGAARDEN

Brusselstraat 193 (Kerkplein)
1702 Groot Bijgaarden
België
T +32 (0)2 465 45 55

gb@alfonsburger.be

OPEN van dinsdag tot zondag

Keuken doorlopend geopend van 11:30 tot en met 21:00u op dinsdag, woensdag & zondag
en doorlopend van 11:30 tot en met 22:00u op donderdag, vrijdag en zaterdag.

GESLOTEN op MAANDAG

Routebeschrijving